Een goed leefklimaat in uw huis begint met een gezonde kruipruimte!


DE KRUIPRUIMTEMAT VAN BUSTERZ

De unieke kruipruimtemat van Busterz is schimmeldodend, stopt houtrot, laat een muffe lucht verdwijnen en verwarmt ook nog eens uw vloer van onderaf. In tegenstelling tot conventionele verwarming, die de lucht verwarmt, zorgt de Busterz kruipruimtemat, door middel van gezonde straling, voor verwarming van alles met massa. Deze gezonde straling dringt door tot in de muren, de fundering, eventuele houten palen en de onderkant van uw vloer. Hierdoor drogen de objecten in uw kruipruimte en stopt houtrot en de groei van schimmels. Stop de stekker in het stopcontact en laat de kruipruimtemat zijn werk doen. De schimmel zal van binnenuit opdrogen en stoppen.

+

All electric
Energiezuinig
Duurzaam
Bacteriewerend

+

Geluidloos
Plug-in & start
Een lage aanschafprijs
Geen onderhoud

+

Lange levensduur
Aan te sluiten op zonnepanelen
10 jaar garantie
Geen CO₂ uitstoot 

Busterz

OVER ONS

Busterz is een Nederlandse onderneming met haar hoofdkantoor in Driebergen. Busterz fabriceert en verkoopt producten die werken middels infrarood. Infrarood bestaat al decennia en staat bekend als gezond en comfortabel. Het team kenmerkt zich door een lange historie inzake het werken met infrarood. Meer dan 10 jaar geleden is begonnen met het bewerken en doorontwikkelen van de nano infrarood warmte technologie.

Busterz is erin geslaagd voor diverse toepassingen, een voor elke toepassing unieke mat te ontwikkelen, die een laag verbruik, de juiste straling en een lange levensduur combineert.

PRODUCT

De Busterz kruipruimtemat is extreem zuinig en duurzaam. De 100 watt mat verbruikt slecht ca. € 0,02 per uur dat deze is ingeschakeld. De producten van Busterz hebben geen onderhoud nodig.
Uw Busterz kruipruimtemat is gebaseerd op nano infrarood technologie. Bij deze technologie treedt er geen fysieke achteruitgang op. De kruipruimtemat gaat decennia lang mee. In al deze tijd hoeft u niets meer te vervangen. Met uw Busterz kruipruimtemat bent u milieubewust. De kruipruimtemat is energiezuinig en stoot geen CO₂ uit. Daarnaast heeft uw Busterz kruipruimtemat een lange levensduur. Een lange levensduur betekend ook nog eens een beperking van afval. 
De kruipruimtemat heeft ten opzichte van warmte een zeer sterke infraroodwerking.

TECHNISCHE SPECIFICATIES100 WATT KRUIPRUIMTEMAT 
Opgenomen vermogen (watt)100
Voeding (Vac/Hz)230 / 50 - 60
Afmeting (L x B x H in mm/gram)845 x 310 x 1/250
Oppervlaktetemperatuur (°C) > 60
Kabellengte (mm) 1500
Elektrisch rendement (%)99

HANDLEIDING

Busterz
1

Open de verpakking.

2

Haal de kruipruimtemat uit de verpakking.

3

Hang de kruipruimtemat met een tie-rap of een ander stevig materiaal, door de daarvoor bestemde gaatjes, centraal en aan twee kanten vrij op in uw kruipruimte.

4

In het geval van plekken met extreme schimmel en/of rotting, hangt u de kruipruimtemat dichterbij of voor deze plekken.             

5

Steek de stekker in een stopcontact.

6

Laat de kruipruimtemat gedurende de koude en natte dagen 24/7 aan.

BEDIENING

De Busterz kruipruimtemat is plug-in & start, oftewel zeer makkelijk te installeren. 

Zodra u de kruipruimtemat, volgens de handleiding op de verpakking of op deze site onder het hoofdstuk 'handleiding', hebt opgehangen, volstaat de stekker in het stopcontact steken. 

Daarnaast kunt u de kruipruimtemat met een simpele tijdschakelaar of thermostaat op tijd of op temperatuur schakelen. 

De tijdschakelaar en/of een thermostaat zijn in iedere bouwmarkt te verkrijgen.

TOEPASSING

 • SCHIMMEL

  Alleen al in Nederland hebben 1.500.000 woningen last van schimmel. 1 Op de 5 mensen woont in een huis met schimmel. Het nadelige effect van schimmel op de gezondheid van de mens en in het bijzonder op kinderen wordt erg onderschat. Luchtwegklachten, allergische reacties, luchtweginfecties of zelfs astma zijn maar een kleine opsomming van klachten die mensen kunnen krijgen bij blootstelling aan schimmels. Schimmels groeien het snelst in vochtige ruimtes. De kruipruimte is bij uitstek zo’n ruimte. Is uw kruipruimte niet gezond, zit daar schimmel, dan kruipt de schimmel omhoog door uw huis en treedt daar op als een sluipende ziekteveroorzaker. De kruipruimtemat van Busterz stopt schimmelvorming aan de wortel, zodat u gezond in uw huis kunt wonen.
 • HOUTROT

  Houtrot is ook een schimmel. Deze schimmel is niet alleen een risico voor de gezondheid van de mens maar ook voor de veiligheid. Het tast houten funderingen en vloerbalken aan en zorgt er uiteindelijk voor dat een huis of vloer in kan storten. Een nieuwe fundering of vloer is een kostbare ingreep. De kruipruimtemat van Busterz zorgt dat houtrot stopt zodat u, tegen lage kosten, nog jaren veilig in uw huis kunt wonen.
 • MUFFE LUCHT

  Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt, u komt een woning binnen en u ruikt een muffe lucht. Het kan zelfs zo zijn dat daardoor kleding ook muf gaat ruiken. De muffe geur wordt veroorzaakt door vocht en de daaraan gekoppelde schimmel. Indien muren in een kruipruimte of de kruipruimte zelf vocht bevatten, dan zullen schimmels snel groeien. Dit geeft een muffe lucht die zich uiteindelijk kan verspreiden door uw hele huis. De kruipruimtemat van Busterz zorgt er onder andere voor dat het vocht in de muren opdroogt en de muffe lucht verdwijnt.
 • VERWARMEN VLOER VAN ONDERAF

  De Busterz kruipruimtemat verwarmt door middel van straling alles met massa. Doordat de massa opwarmt stijgt ook de luchttemperatuur. Bij een hogere luchttemperatuur onder uw begane grond vloer, zult u boven deze vloer ook een comfortabeler gevoel krijgen.


  Op onderstaande kaart kunt u zien waar het probleem met de kruipruimtes het ergste is. Door op het kaartje te klikken leest u hier meer informatie over.
  (Bron: KCAF)
KCAF

BEREKENING

Hoe rekent u uit welk type Busterz kruipruimtemat (100 watt) en eventueel hoeveel kruipruimtematten u nodig heeft.

In m³ (kubieke meters): een m³ is de lengte x de breedte x de hoogte van een ruimte.
De 100 watt mat verwarmt 13 – 18 m³

In m² (vierkante meters): een m² (vierkante meter) is de lengte x de breedte van een ruimte. Bij de onderstaande opgave in m² gaan we uit van een gemiddelde kruipruimte hoogte van 60 cm.
De 100 watt mat verwarmt 22 – 30 m²


Hoeveelheid Busterz kruipruimtematten;
indien u denkt meerdere kruipruimtematten nodig te hebben en u wilt uitrekenen hoeveel, dan dient u ook rekening te houden met het aantal ruimtes onder de vloer. 


GARANTIE

Uw Busterz kruipruimtemat is een hoog kwaliteitsproduct.
Wij geven dan ook een garantietermijn van 10 jaar op het verwarmingselement.

Waarschuwing
Busterz producten zijn met de meeste zorg geassembleerd en van hoge kwaliteit. De matten zijn flexibel. U mag ze buigen of torderen en zelfs laten vallen is geen enkel probleem, maar u mag er geen scherpe vouw in maken of dubbel vouwen. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van uw product achteruit gaat.  


Belangrijk
Hang uw Busterz kruipruimtemat centraal in de ruimte en aan beide kanten vrij zodat de kruipruimtemat zowel aan de voor- als aan de achterkant vrij door de ruimte kan stralen!

PRIJS

De Busterz 100 watt
kruipruimtemat

€ 89,-

Excl. BTW

Google Map Busterz

CONTACT ONS

Adres:
Busterz B.V.
Heidestein 2a
3971 ND Driebergen

Telefoon:
+31(0) 343 516 850

E-mail:
info@busterz.nl

 

 

 

      

 

 

Design a web page with Mobirise