VANAF NU ZIT U ER OOK BUITEN ALTIJD EN OVERAL WARMPJES BIJ!


DE PLEKVERWARMINGSMAT VOOR BUITEN VAN BUSTERZ

De unieke plekverwarmingsmat van Busterz verwarmt de plek waar u zit. Conventionele bijverwarmingssystemen zoals bijvoorbeeld elektrische of gas- heteluchtkachels, verwarmen de lucht. Natuurkunde heeft ons geleerd dat warme lucht stijgt. Met andere woorden, uw voeten en benen blijven koud. De Busterz plekverwarmingsmat verwarmt door middel van gezonde straling, geeft altijd een comfortabele warmte en is bovendien voorzien van een handige dimmer waarmee u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen.

+

All electric
Energiezuinig & duurzaam
Schimmeldodend & bacteriewerend
Geluidloos & reukloos

+

Plug-in & start
Weegt bijna niets
Lage aanschafprijs
Overal en in bijna elke vorm te gebruiken

+

Geen onderhoud
Lange levensduur
Geen CO₂ uitstoot
10 jaar garantie

Mobirise

OVER ONS

Busterz is een Nederlandse onderneming met haar hoofdkantoor in Driebergen. Busterz fabriceert en verkoopt producten die werken middels infrarood. Infrarood bestaat al decennia en staat bekend als gezond en comfortabel. Het team kenmerkt zich door een lange historie inzake het werken met infrarood. Meer dan 10 jaar geleden is begonnen met het bewerken en doorontwikkelen van de nano infrarood warmte technologie.

Busterz is erin geslaagd voor diverse toepassingen, een voor elke toepassing unieke mat te ontwikkelen, die een laag verbruik, de juiste straling en een lange levensduur combineert.

PRODUCT

De Busterz plekverwarmingsmat is extreem zuinig en duurzaam. De 100 watt mat verbruikt ca. € 0,02 per uur dat deze is ingeschakeld. De producten van Busterz hebben geen onderhoud nodig. 
Uw Busterz plekverwarmingsmat is gebaseerd op nano infrarood technologie. Bij deze technologie treedt er geen fysieke achteruitgang op. De plekverwarmingsmat gaat decennia lang mee. In al deze tijd hoeft u niets meer te vervangen. Met uw Busterz plekverwarmingsmat bent u milieubewust. De verwarmingsmat is energiezuinig en stoot geen CO₂ uit. Daarnaast heeft uw Busterz plekverwarmingsmat een lange levensduur. Een lange levensduur betekend ook nog eens een beperking van afval.

TECHNISCHE SPECIFICATIES100 WATT PLEKVERWARMINGSMAT
Opgenomen vermogen (watt)100
Voeding (Vac/Hz)230 / 50 - 60 
Afmeting (L x B x H in mm/gram)845 x 310 x 1/300 
Oppervlaktetemperatuur (°C) 60
Kabellengte (mm) 2500 
Elektrisch rendement (%)99
100 watt mat geschikt voor (persoon) 1
Garantie op het warmte-element (jaar) 10
Dimmerja

HANDLEIDING

Busterz
1

Open de verpakking.

2

Haal de plekverwarmingsmat voor buiten uit de verpakking.

3

Leg de plekverwarmingsmat op een stoel. 

4

Steek de stekker in een stopcontact.                              

5

Test tijdens het eerste gebruik uw plekverwarmingsmat door de dimmer in te stellen op een lage temperatuur. Uw plekverwarmingsmat wordt gemiddeld 60 graden. Echter door gebruik van diverse stoffen als polyamiden, nylon, zijde of kunstmatige stoffen kan de temperatuur bij opsluiting van de plekverwarmingsmat veel te hoog worden. Na het testen kunt u zelf de meest comfortabele temperatuur instellen. U kunt de mat zowel horizontaal als verticaal benutten. Bij verticale plaatsing verwarmt de plekverwarmingsmat ook uw rug.

6

Uw plekverwarmingsmat zorgt voor een comfortabele bijverwarming.

BEDIENING

De Busterz plekverwarmingsmat is plug-in & start, oftewel zeer makkelijk te installeren. Zodra u de plekverwarmingsmat, volgens de handleiding op de verpakking, of op deze site onder het hoofdstuk ‘handleiding’, hebt neergelegd, volstaat de stekker in het stopcontact steken.

TOEPASSING


  • Balkon
    Gewoon thuis op uw balkon. Eenvoudig en simpel. Leg de mat op uw stoel en steek de stekker in het stopcontact. Geniet zonder kou van een comfortabel buitengevoel.
  • Tent of voortent
    Heerlijk in het voor- of naseizoen, op de wat minder warme dagen of aan het eind van de dag na zonsondergang. Leg de mat op een stoel en steek de stekker in het stopcontact. Geniet van de comfortabele warmte en een heerlijke avond.

BEREKENING

Een Busterz plekverwarmingsmat zorgt voor het comfortabel bijverwarmen van 1 persoon.

GARANTIE

De Busterz plekverwarmingsmat kan kreuken maar gaat niet kapot. De garantie op het verwarmingselement is dan ook 10 jaar!

Waarschuwing
Busterz producten zijn met de meeste zorg geassembleerd en van hoge kwaliteit. De matten zijn flexibel. U mag ze buigen of torderen en zelfs laten vallen is geen enkel probleem, maar u mag er geen scherpe vouw in maken of dubbel vouwen. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van uw product achteruit gaat.  

Belangrijk
Vermijdt contact tussen de mat en de blote huid. Dit kan irritatie veroorzaken. Houd u er rekening mee dat door gebruik van diverse stoffen en het volledig afdekken van de plekverwarmingsmat (zie handleiding pum 5) de temperatuur op vol vermogen kan oplopen tot ver boven de 65 graden! Start daarom altijd met de dimmer op een lage temperatuur.

PRIJS

De Busterz 100 watt
Plekverwarmingsmat

€ 99,-

Excl. BTW

Google Map Busterz

CONTACT ONS

Adres:
Busterz B.V.
Heidestein 2a
3971 ND Driebergen

Telefoon:
+31(0) 343 516 850

E-mail:
info@busterz.nl

 

 

 

      

 

 

Mobirise website maker - Find out