Vanaf nu een heerlijke energiezuinige werkplek zonder het hele huis te verwarmen!


DE WERKPLEKVERWARMINGSMAT VAN BUSTERZ

Thuiswerken is steeds meer de maatstaf en wordt misschien wel de standaard. Voor u brengt dit thuiswerken extra verwarmingskosten met zich mee. U hoeft echter niet in uw hele huis de kachel te laten branden voor een behaaglijke werkplek. Door de Busterz werkplekverwarmingsmat te bevestigen onder uw bureau of werkplek kunt u tijdens de uren dat u in uw thuiskantoor/plek aan het werk bent genieten van warmte, zonder de CV overal te laten branden. De gezonde straling zorgt voor een comfortabele warmte van uw benen en voeten. Maar de straling dringt ook door uw bureau, werkblad. Hierdoor worden uw handen ook heerlijk warm.

+

All electric
Energiezuinig & duurzaam
Geluidloos & reukloos
Plug-in & start

+

Weegt bijna niets
Lage aanschafprijs

Overal en in bijna elke vorm te gebruiken

+

Geen onderhoud
Lange levensduur
Geen CO₂ uitstoot
10 jaar garantie

Mobirise

OVER ONS

Busterz is een Nederlandse onderneming met haar hoofdkantoor in Driebergen. Busterz fabriceert en verkoopt producten die werken middels infrarood. Infrarood bestaat al decennia en staat bekend als gezond en comfortabel. Het team kenmerkt zich door een lange historie inzake het werken met infrarood. Meer dan 10 jaar geleden is begonnen met het bewerken en doorontwikkelen van de nano infrarood warmte technologie.

Busterz is erin geslaagd voor diverse toepassingen, een voor elke toepassing unieke mat te ontwikkelen, die een laag verbruik, de juiste straling en een lange levensduur combineert. 

PRODUCT

De Busterz werkplekverwarmingsmat is extreem zuinig en duurzaam. De 100 watt mat verbruikt ca. € 0,02 per uur dat deze is ingeschakeld. De producten van Busterz hebben geen onderhoud nodig. 
Uw Busterz werkplekverwarmingsmat is gebaseerd op nano infrarood technologie. Bij deze technologie treedt er geen fysieke achteruitgang op. De verwarmingsmat gaat decennia lang mee. In al deze tijd hoeft u niets meer te vervangen. Met uw Busterz verwarmingsmat bent u milieubewust. De verwarmingsmat is energiezuinig en stoot geen CO₂ uit. Daarnaast heeft uw Busterz werkplekverwarmingsmat een lange levensduur. Een lange levensduur betekend ook nog eens een beperking van afval.

TECHNISCHE SPECIFICATIES100 WATT WERKPLEKVERWARMINGSMAT
Opgenomen vermogen (watt)100
Voeding (Vac/Hz)230 / 50 - 60 
Afmeting (L x B x H in mm/gram)845 x 310 x 1/300
Oppervlaktetemperatuur (°C) 30 - 70
Kabellengte (mm) 2500 
Elektrisch rendement (%)99
100 watt mat geschikt voor een (persoon).1
Garantie op het warmte-element (jaar) 10
Dimmerja

HANDLEIDING

Busterz
1

Open de verpakking.

2

Haal de werkplekverwarmingsmat uit de verpakking.

3

Bevestig de werkplekverwarmingsmat onder uw bureau of werkplek.

4

Steek de stekker in een stopcontact.                              

5

Met de eenvoudige dimmer kunt u de opwarmtijd en de temperatuur regelen. Begin op de laagste stand en voer de temperatuur op tot het voor u prettig en comfortabel aanvoelt. Vermijdt hierbij contact met blote lichaamsdelen. Dit kan irritatie veroorzaken.

6

Uw werkplekverwarmingsmat zorgt voor een comfortabele bijverwarming.

BEDIENING

De Busterz werkplekverwarmingsmat is plug-in & start, oftewel zeer makkelijk te installeren. Zodra u de werkplekverwarmingsmat, volgens de handleiding op de verpakking of op deze site onder het hoofdstuk ‘handleiding’, hebt bevestigd, volstaat de stekker in het stopcontact steken.

TOEPASSING


  • Achter uw bureau of werkplek
    Hang de Busterz werkplekverwarmingsmat onder uw bureau of werkplek en u ervaart een heerlijke comfortabele warmte aan zowel de bovenkant (uw handen) als aan de onderkant (gezonde straling op uw benen en naar uw voeten) van het bureau of werkplek. De verwarming in de rest van het huis kan op een lage stand blijven. 
  • Bij koude voeten
    Bij verwarming middels radiatoren houden mensen vaak, ondanks dat de thermostaat 21 graden of hoger aangeeft, koude voeten. Dit komt omdat verwarmingssystemen werken middels het verwarmen van lucht. Er ontstaat een luchtcirculatie. Warme lucht stijgt en op de vloer blijft het koud, dus u houd koude voeten. U kunt uw werkplekverwarmingsmat van Busterz natuurlijk ook op de grond leggen om uw lichaam van onderaf, uw voeten, te verwarmen.

    Begin altijd met de dimmer op de laagste stand en voer de temperatuur op tot het voor u prettig en comfortabel aanvoelt. Vermijdt hierbij contact met blote lichaamsdelen. Dit kan irritatie veroorzaken. 

BEREKENING

Een 100 watt Busterz werkplekverwarmingsmat zorgt voor het comfortabel bijverwarmen van 1 persoon. 

GARANTIE

De Busterz werkplekverwarmingsmat kan kreuken maar gaat niet kapot. De garantie op het verwarmingselement is dan ook 10 jaar!

Waarschuwing
Busterz producten zijn met de meeste zorg geassembleerd en van hoge kwaliteit. De matten zijn flexibel. U mag ze buigen of torderen en zelfs laten vallen is geen enkel probleem, maar u mag er geen scherpe vouw in maken of dubbel vouwen. Dit kan ervoor zorgen dat de werking van uw product achteruit gaat.  

PRIJS

De Busterz 100 watt
werkplekverwarmingsmat

€ 99,-

Excl. BTW

Google Map Busterz

CONTACT ONS

Adres:
Busterz B.V.
Heidestein 2a
3971 ND Driebergen

Telefoon:
+31(0) 343 516 850

E-mail:
info@busterz.nl

 

 

 

      

 

 

Made with Mobirise site templates